Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкриють перший в Україні Інформаційно-консультаційний центр служби зайнятості

У Харкові відкриють перший в Україні Інформаційно-консультаційний центр служби зайнятості

17 квітня о 14:00 в приміщенні Харківського обласного центру зайнятості (вул. Броненосця «Потьомкін», 1-А) відбудеться відкриття першого в Україні Інформаційно-консультаційного центру державної служби зайнятості, де будуть надавати ресурсні та інформаційні послуги європейського рівня, орієнтовані на різноманітні соціальні групи та вікові категорії населення, а також роботодавців. Завдання Центру - використати нові підходи у наданні інформаційно-консультаційних послуг громадянам регіональним центром зайнятості, посилити взаємодію органів влади, бізнесу та суспільства.

В урочистій церемонії відкриття візьмуть участь голова Державної служби зайнятості Ярослав Кашуба, т. в. п. заступника голови Харківської ОДА Вадим Глушко, директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко, роботодавці, профспілки, представники громадських та волонтерських організацій.

У рамках відкриття Інформаційно-консультаційного центру державної служби зайнятості відбудуться зустрічі голови Державної служби зайнятості з керівниками провідних підприємств Харківщини та головою об’єднання профспілок в Харківській області Сергієм Тесленком щодо стратегічних напрямків діяльності служби зайнятості, орієнтованих на швидке реагування на потреби шукачів роботи, підприємств, установ та організацій.