Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Великдень за безпекою на дорогах будуть стежити більше 4 тисяч співробітників ДАІ

На Великдень за безпекою на дорогах будуть стежити більше 4 тисяч співробітників ДАІ

У святкові дні значно збільшується потік транспорту і рух пішоходів біля церков і храмів, тому Державтоінспекція 11-13 квітня планує працювати в посиленому режимі. Щоб забезпечити безпечне пересування, а також попередити виникнення заторів і, в разі потреби, допомогти громадянам, до несення служби в ці дні планується задіяти максимальну кількість особового складу Державтоінспекції – 4,5 тис. співробітників.

«Співробітники ДАІ, крім нагляду за безпекою дорожнього руху, готові надати допомогу людям, які її потребують, допомогти у виборі маршруту руху», - зазначив т.в.о. начальника Департаменту Державтоінспекції України Олександр Єршов.

За його словами, щоб не створювати проблем з паркуванням авто і рухом транспорту у великих містах України, ДАІ рекомендує громадянам, за можливістю, скористатися послугами громадського транспорту.

Крім того, в Державтоінспекції водіїв просять бути гранично уважними та обережними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, у тому числі і тимчасово встановлених, а також не паркувати транспорт з порушенням правил.