Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет нагородив голову ХОДА Ігоря Райніна медаллю «За жертовність і любов до України»

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет нагородив голову ХОДА Ігоря Райніна медаллю «За жертовність і любов до України»

Медаль керівнику області сьогодні, 10 квітня, вручив Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан. «Я хочу привітати вас з цією нагородою, а також закликати на вас і вашу команду Боже благословення. Щоб Господь і далі допомагав вам в нелегкій праці. Сил вам, натхнення і довгих щасливих років життя», - зазначив Єпископ Митрофан, звертаючись до голови Харківської облдержадміністрації. Також Єпископ Митрофан привітав від імені духовенства Харківської Єпархії Української православної церкви Київського Патріархату усіх присутніх з наступаючим світлим святом - Воскресінням Христовим.

Довідка. Медаль «За жертовність і любов до України» заснована з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета в Українській Православній Церкві Київського Патріархату 2 січня 2015 року.
Цією медаллю нагороджують людей, які проявили активну громадянську позицію, героїзм, самопожертву під час подій Революції Гідності, у захисті Батьківщини на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську діяльність та допомогу Збройним силам, Національній гвардії, добровольчим батальйонам та іншим військовим формуванням України.