Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні харківські дзюдоїсти здобули 4 золота на турнірі в Києві

Юні харківські дзюдоїсти здобули 4 золота на турнірі в Києві

В Києві відбувся Всеукраїнський турнір «ІV Детский фестиваль дзюдо», на якому спортсмени Харківщини завоювали п’ять медалей. Участь в змаганнях взяли 773 спортсмени 2002-2006 років народження з 20 областей України. За підсумками турніру харківські дзюдоїсти здобули 4 золоті та одну бронзову медаль. Переможцем у віковій групі 2004 р. н. став Іван Чертушкін. В фіналі вагової категорії понад 50 кг він переміг суперника з Київської області. В віковій категорії 2005 р. н. на рахунку харків’ян - дві золоті медалі. У вазі до 29 кг одну з них виборов Тимур Наугольний, перемігши у фіналі суперника з Київської області. В ваговій категорії до 35 кг фінальний бій проти суперника з Одеської області виграв Андрій Жемеренко. 

Ще одно «золото» харківські борці здобули у ваговій категорії до 35 кг серед спортсменів 2006 р. н. Данило Кравченко в фіналі переміг суперника з Сумської області.

Бронзову медаль харківські спортсмени здобули в наймолодшій віковій категорії цього турніру (2002 р. н.), де третє місце в ваговій категорії до 60 кг посів Єгор Горностай.