Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін про вибух у районі Коксового заводу: «Цей інцидент буде розкрито»

Ігор Райнін про вибух у районі Коксового заводу: «Цей інцидент буде розкрито»

Під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі (Київ) голова ХОДА Ігор Райнін розповів подробиці НП, яка сталася о 2:45 ночі 31 березня в районі Харківського коксового заводу. «О 2:45 на одному з перегонів Коксохімічного заводу спрацював вибуховий пристрій. Це трапилося в момент, коли там проходив маневровий потяг. Вибух стався під одним із вагонів. Два вагони зіскочили з рейок, але лишилися на шпалах, пошкоджено один метр правої колії. Тим не менш, такі акції постійно проводяться, їх мета - сіяти паніку», - повідомив керівник Харківської обладміністрації.

Ігор Райнін підкреслив, що харківські силовики працюють у посиленому режимі та «на достатньому рівні справляються з цією ситуацією».

«За останній час ми затримали більше 50 диверсійно-розвідувальних груп, які діяли на території області», - підкреслив керівник регіону.

Що стосується нічного інциденту в районі Коксового заводу, то в розпорядженні у слідства є відео закладки вибухівки. «Я думаю, цей інцидент буде розкрито», - заявив Ігор Райнін.