Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В регіоні запланували більш ніж 200 заходів для молоді

В регіоні  запланували більш ніж 200 заходів для молоді

Про це розповів заступник голови Харківської облдержадміністрації Марк Беккер. Серед основних такі, як обласний конкурс «Молодіжний лідер року», обласний форум молоді «Молодь ХХІ століття», цикл заходів з основ цивільного захисту для дітей та молоді «Школа життя», регіональний фестиваль дитячих та юнацьких циркових колективів «Цирк ІІІ тисячоліття», обласний зліт волонтерів, фестиваль патріотичної пісні, конкурс бізнес-планів серед студентів ВНЗ області. 

Також в області пройдуть тренінгові програми для молоді «Молодий професіонал», «Як організувати власний бізнес», культурно-розважальна програма «Ми разом!», обласний фестиваль творчості «Весняні дзвіночки», серія молодіжних акцій «Дзвінке літо», заходи до Дня державного прапора України, Дня Незалежності України, заходи до Дня Європи , Міжнародного дня Молоді та у рамках проведення Всесвітньої акції «Очистимо планету від сміття».

«Ці та інші заходи направлені на підтримку молодіжних ініціатив та громадських об’єднань, волонтерського руху, розвиток молодіжного підприємництва, патріотичного виховання молоді, становлення творчого та інтелектуального розвитку, пропаганді та формуванню здорового способу життя, соціальної адаптації осіб з числа вимушених переселенців, виховання у молоді почуття особистої та національної гідності, - зазначив Марк Беккер.

Так, з початку року Департамент у справах молоді та спорту ХОДА в Богодухівському, Лозівському, Первомайському, Дворічанському, Великобурлуцькому, Валківському, Чугуївському, Красноградському, Нововодолазькому, Сахновщанському районах області, та м. Лозова, м. Чугуїв, м. Первомайський, м. Харків організував та провів біля 30 заходів, які відвідали майже 15 тисяч школярів та студентів.