Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Покусаній ягуаром жінці інвалідність не загрожує

Покусаній ягуаром жінці інвалідність не загрожує

Як повідомив директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан, 25-річна жінка, яка постраждала від укусів ягуара у звіринці на території бази відпочинку у Вовчанському районі, проходить лікування у відділенні нейрохірургії Харківської обласної клінічної лікарні. За словами Олександра Галацана, стан жінки задовільний, її життю нічого не загрожує. «Постраждала пережила досить великий стрес, і зараз досі перелякана», - зазначив директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА. Також Олександр Галацан додав, що інвалідність, за попередньою інформацією, жінці не загрожує.

Нагадаємо, пригода сталася вчора, 22 березня, близько 11:00 у Вовчанському районі області на території бази відпочинку «Парус-Максі».

За відомостями прокуратури району, жінка прибирала у вольєрі, де знаходився ягуар. Прибираючи в клітці, вона не закрила двері, і тварина кинулась на неї.

В даний час відкрито кримінальне провадження ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Слідство з'ясовує, чи є дозвільні документи на утримання тварин в цьому звіринці, чи дотримувалися умови утримання диких тварин.