Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина готова запропонувати інвестиційні проекти в різних сферах. Юлія Світлична

Харківщина готова запропонувати інвестиційні проекти в різних сферах. Юлія Світлична

Сьогодні, 20 березня, в Харкові проходить Другий міжнародний бізнес-форум «Україна - 2015. Стратегічне бачення: можливості та виклики». Бізнес-форум зібрав близько 250 представників ділових кіл України, Польщі та інших країн Євросоюзу. На ньому представлені такі галузі, як металургія, медицина, фармація, будівництво, нерухомість, юридичні послуги, IT, FMCG, ритейл, харчова промисловість, кондитерське виробництво та інші. Учасників форуму привітала заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.  «Сьогодні Харків зібрав провідних експертів, представників з міжнародних бізнес кіл, дипломатичних місій - це говорить про те, що Харківський регіон планомірно і цілеспрямовано закріплює за собою статус ділової столиці України», - зазначила у своїй промові заступник керівника області.

Також Юлія Світлична вказала, що таким чином наш регіон може поділитися досвідом, показати свій потенціал і залучити інвесторів, показавши їм, що Харків є інвестиційно привабливим містом, спокійним і надійним майданчиком для розвитку і просування бізнесу.

«У Харківській області величезний потенціал в будь-якій сфері господарювання - це і аграрний бізнес, і наукова сфера, й культурні можливості. Ми готові запропонувати інвестиційні пропозиції в різних сферах», - підкреслила заступник голови ХОДА.

Юлія Світлична підкреслила: такі міжнародні форуми та зустрічі демонструють інвесторам, які сумніваються, чи вкладати гроші в прифронтовій регіон, що ситуація на Харківщині стабільна і спокійна. Сюди можна інвестувати й отримати прибуток.

У роботі форуму взяли участь в.о. керівника відділу сприяння торгівлі та інвестиціям посольства Польщі в Україні Малгожата Гавін, представники посольств США в Україні Чіп Лейтінен і Крістофер Геллер, почесний консул Республіки Албанія Шахін Омаров.

Довідка. Організатори Другого міжнародного бізнес-форуму «Україна - 2015. Стратегічне бачення: можливості та виклики»: інвестиційна група «ICOM Capital», маркетингове бюро «Monya Gets», Харківська Асоціація Приватних Роботодавців.