Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проекти, запропоновані мешканцями Харківської області, можуть профінансувати в рамках Стратегії розвитку - 2020

Проекти, запропоновані мешканцями Харківської області, можуть профінансувати в рамках Стратегії розвитку - 2020

Харківська облдержадміністрація та обласна рада оголошують збір ідей проектів до Плану реалізації Стратегії розвитку Харківської області. В даний момент розробляється План на найближчі три роки - з 2015 по 2017. Зробити свій внесок у цей процес може кожен мешканець регіону та будь-яка організація. Ідеї проектів, які надійдуть від представників області (юридичних та фізичних осіб), проаналізують фахівці. За результатами відбору кращі проектні ідеї увійдуть до Плану реалізації Стратегії та будуть профінансовані в 2015 - 2017 роках.

"Запрошуємо всіх людей, зацікавлених у розвитку свого регіону, органи місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідеї проектів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії (перелік цих завдань - в прикріплених до новини документах)", - повідомляють у Департаменті економіки і міжнародних відносин ХОДА.

Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:
1. Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.
2. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.
3. Термін реалізації проекту – не більше як 3 роки (2015 - 2017 роки).
4. Проектні ідеї повинні відповідати стратегічним цілям регіонального розвитку.
5. Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території.
6. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.
7. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається (в документах, які прікріплені до новини).
8. Проектна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Харківської області на період до 2020 р. (перелік завдань – у документах, які прікріплені до новини).
9. Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 17 квітня 2015 року.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: 7051019@ukr.net з позначкою «До плану реалізації Стратегії». Якщо у вас виникли питання, звертайтесь за телефоном: 705-10-37 з 10:00 до 13:00.

Довідка. Стратегію розвитку Харківщини до 2020 року було прийнято на пленарному засіданні XXXIV сесії Харківської обласної ради 5 березня. Цей документ розроблено облдержадміністрацією та обласною радою із залученням широкого кола профільних фахівців. Стратегія орієнтована на впровадження сучасних європейських принципів управління територіальним розвитком. Вперше Стратегія передбачає створення плану її реалізації, у формуванні якого зможе взяти участь кожен житель області.