Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Куп’янському районі відкрили дві котельні на твердому паливі

В Куп’янському районі відкрили дві котельні на твердому паливі

Сьогодні, 11 березня, в Куп’янському районі за участю заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка  відкрили дві блочно-модульні котельні на твердому паливі. Будівництво було профінансовано за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на проведення заходів з енергозбереження щодо заміщення споживання природного газу у сфері теплопостачання. В смт Ківшарівка котельні будуть обігрівати ясла-садки №10 та №12. «Освоєння коштів субвенції в загальній сумі близько 2,5 млн. грн. дозволило в повному обсязі виконати роботи з облаштування фундаменту під котельні, роботи з монтажу блок-модулів котелень, бункерів для палива та димохідних труб, провести пусконалагоджувальні роботи», - сказав Євгеній Шахненко. 

На відкритті котелень були присутні Куп’янський міський голова Володимир Демченко та депутат Харківської обласної ради Микола Чехунов.

Довідка. Замовник проведення робіт з технічного переоснащення систем теплопостачання з установкою блочно-модульних котелень на твердому паливі для дошкільних навчальних закладів (ясла-садок) №10 та №12 в смт Ківшарівка - Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації. Генпідрядник - ТОВ «Техекс-Газ». Проектна потужність кожної котельні – 0,30 мВт.