Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін обговорив з головою компанії «Шелл» в Україні подальшу співпрацю та реалізацію соціальних інвестицій

Ігор Райнін обговорив з головою компанії «Шелл» в Україні подальшу співпрацю та реалізацію соціальних інвестицій

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін 6 березня зустрівся з головою компанії «Шелл» в Україні Грехемом Тайлі. На зустрічі також були присутні заступники голови Харківської ОДА Юлія Світлична та Євгеній Шахненко, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко, співробітники компанії «Шелл» в Україні. Сторони обговорили питання подальшого співробітництва та імплементації інвестиційних проектів компанії «Шелл» на території України, а також реалізації Договору про спільну діяльність «Шелл» та ПАТ «Укргазвидобування».

Грехем Тайлі розповів, що зараз компанія «Шелл» продовжує дослідження з вивчення Юзівського родовища газу. Так, на території Ізюмського та Барвінківського районів Харківської області активно проводяться геофізичні дослідження. Також голова компанії «Шелл» в Україні акцентував увагу на заходах безпеки, які дотримуються при проведенні робіт.

Крім того, Грехем Тайлі зазначив достатній прогрес компанії в області реалізації соціальних інвестицій. Зокрема, компанія «Шелл» вже направила 200 тис. дол. на закупівлю медичного обладнання для центральних районних лікарень та фельдшерсько-акушерських пунктів Ізюмського та Барвінківського районів. Також компанія «Шелл» готується профінансувати регіональні проекти у сфері охорони навколишнього середовища та розвитку суспільної культури.

Довідка. Юзівська ділянка знаходиться в Дніпровсько-Донецькому нафтогазоносному басейні на території Донецької та Харківської областей. Розмір ділянки становить 7 тис. 886 кв.км.