Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Внесено зміни до бюджету області на 2015 рік: понад 80 млн.грн. виділені на охорону здоров'я, майже 15 млн.грн. - на оборонну і мобілізаційну роботу

Внесено зміни до бюджету області на 2015 рік: понад 80 млн.грн. виділені на охорону здоров'я, майже 15 млн.грн. - на оборонну і мобілізаційну роботу

Депутати Харківської обласної ради 5 березня на пленарному засіданні XXXIV сесії прийняли зміни до обласного бюджету. "За" проголосували 82 депутати. Зокрема, змінами, які більшістю голосів підтримали депутати, Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації передбачено 81 млн. 315 тис. грн. На ці кошти закуплять 20 спецавтомобілів екстреної медичної допомоги, рентгенівські апарати, а також медичне обладнання для обласного онкологічного центру, для створення цілодобової кардіохірургічної служби, для обласного бюро судово-медичної експертизи та ін. Крім того, частина коштів піде на капітальні ремонти обласної інфекційної лікарні, центру профілактики та боротьби зі СНІДом, обласної клінічної психіатричної лікарні і протитуберкульозного диспансеру №7.

Департаменту оборонної та мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виділяється 14 млн. 976 тис. грн. зокрема, в рамках Програми територіальної оборони Харківської області - 7 млн. 307 тис. грн.; на виконання заходів Регіональної програми «Облаштування та реконструкція українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області» у вигляді субвенції державному бюджету - 2,5 млн. грн.; забезпечення заходів щодо мобілізації в Харківській області (перевезення військовослужбовців, техніки) - 1 млн. 697 тис. грн.

Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА виділили 21 млн. 32 тис. грн., а саме на проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських та неолімпійських видів спорту - 9,5 млн. грн.; для виплати премій переможцям змагань міжнародного рівня - 600 тис. грн.; надання фінансової підтримки КП ОСК «Металіст» - 4,1 млн. грн.; на фінансову підтримку фізкультурно-спортивних товариств - 2,5 млн.грн. і т.д.

Департаменту капітального будівництва - 2 млн. 700 тис. грн. на матеріально-технічний розвиток дошкільних навчальних закладів, капітальний ремонт будівель, приміщень і систем життєзабезпечення.

Виділяються кошти по Департаменту соціального захисту населення - 17 млн. 648 тис. грн., по Департаменту культури і туризму - 1 млн. 640 тис. грн.

В рамках програми «Нове освітній простір Харківщини» Департаменту освіти і науки виділяються кошти в сумі 15 млн. 487 тис. грн. По Департаменту агропромислового розвитку в рамках програми розвитку тваринництва пропонується виділити 3 млн. грн.

647 тис. грн. передбачено виділити на зарплату для аварійно-рятувальної водолазної служби, 900 тис. грн. - на централізовану систему оповіщення населення.