Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Самбісти Харківщини здобули 11 медалей чемпіонату України

Самбісти Харківщини здобули 11 медалей чемпіонату України

У Львові проходив чемпіонат України з боротьби самбо серед чоловіків, жінок та розділу бойового самбо, на якому спортсмени Харківської області посіли друге загальнокомандне місце. Участь в чемпіонаті взяли понад 360 спортсменів з 24 областей України та міста Києва, а за його підсумками харківські самбісти здобули три золоті, три срібні та п’ять бронзових медалей. Чемпіоном України зі спортивного самбо у вазі до 62 кг серед чоловіків став Дмитро Євдошенко. У фінальному двобої Дмитро переміг ще одного харківського самбіста Олександра Медвєдєва, який, таким чином, став срібним призером чемпіонату.  

Серед жінок чемпіонкою України у вазі до 60 кг стала Анастасія Шевченко, яка у фіналі здолала суперницю з Київської області Марію Петрущак.

Золото харків’яни здобули і у розділі бойове самбо. Чемпіоном країни у вазі до 62 кг став Богдан Кондратович. У фіналі Богдан здолав суперника з Львівської області Максима Іщенко.

Срібні медалі також завоювали Артур Половіков, поступившись у фіналі вагової категорії до 48 кг супернику з Вінницької області, та Арутюн Саркісян, який у ваговій категорії до 100 кг програв у фіналі самбісту з Миколаївської області.

Бронзові медалі здобули Юлія Борисова – у ваговій категорії до 72 кг серед жінок, Антон Улєзлов та Костянтин Ананченко – обидва у ваговій категорії до 82 кг спортивного самбо. У розділі бойове самбо бронзовими призерами стали Олексій Безотосний – у ваговій категорії до 62 кг та Станіслав Тростянський – у ваговій категорії до 74 кг.