Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У найближчі години будуть прийняті найжорсткіші заходи по наведенню спокою і стабільності в регіоні

У найближчі години будуть прийняті найжорсткіші заходи по наведенню спокою і стабільності в регіоні

Про це заявив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін, коментуючи вибух, що стався 22 лютого під час мирної ходи біля Палацу спорту, в результаті якого загинуло дві людини, а 11 важко постраждали. «Службою безпеки України проведено ряд затримань. Всі причетні до терористичних диверсій на території області понесуть суворе покарання. Постраждалим від вибуху, які зараз перебувають у лікарнях Харківської області, буде надано повне медичне обслуговування. І ми беремо це питання на контроль», - підкреслив Ігор Райнін.

Як зазначив начальник Управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар, в рамках проведення антитерористичних заходів будуть посилені всі дії правоохоронних органів, служби безпеки, міліції, прокуратури, військових щодо всіх підозрілих осіб, які здійснюють свою протиправну діяльність в нашому регіоні. «Жорсткі заходи будуть вживатися щодо всіх. Такі команди вже віддані і починають здійснюватися. У тому числі і на блок постах, і в місті Харкові», - додав Олександр Пивовар.

Начальник Управління СБУ в Харківській області також повідомив, що затримання, про які сказав голова Харківської ОДА, пройшли напередодні і цієї ночі. «Ми знаємо звідки йдуть команди по здійсненню дестабілізації в Харківському регіоні. Це так звані «харківські партизани», які за вказівкою співробітників спецслужб ФСБ, ГРУ Російської Федерації здійснюють дестабілізацію в регіоні. Всі, кого вони сюди засилають, їхні дії будуть припинятися, і вони понесуть суворе і заслужене покарання», - підкреслив Олександр Пивовар.