Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На особистий прийом до Євгенія Шахненка прийшли винахідник і захисник навколишнього середовища

На особистий прийом до Євгенія Шахненка прийшли винахідник і захисник навколишнього середовища

Тимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко 20 січня провів особистий прийом громадян. До т.в.п. заступника голови ХОДА звернувся житель Харківщини з приводу системи вивозу сміття в Зміївському районі. Житель приніс з собою добірку фотографій місць скупчення сміття. Євгеній Шахненко подякував йому за активну життєву позицію та дав доручення відповідним службам розібратися в ситуації. 

Також до заступника голови ХОДА звернувся харків'янин з пропозиціями модернізації системи обліку тепла в багатоповерхівках. Як запевнив харків'янин, впровадження його проекту сприятиме зниженню споживання тепла, а значить і економії коштів на енергоносіях. Євгеній Шахненко проект харків'янина назвав цікавим і життєздатним, зазначивши також, що зараз Харківська область приділяє багато уваги впровадженню альтернативної енергетики. «Близько 30% бюджетних установ Харківщини вже опалюються котельнями, які працюють на пелетах», - сказав т.в.п. заступника керівника регіону.

Проект харків'янина хоч і не пов'язаний з альтернативними видами палива, але також може сприяти економії енергії, підсумував Євгеній Шахненко. Сторони домовилися зустрітися ще раз і більш детально обговорити всі питання.

Крім того, Євгенія Шахненка просили допомогти в питаннях безкоштовної повірки лічильників холодної та гарячої води, ремонту покрівлі у житловому будинку, надання лісових ділянок у довгострокове користування, працевлаштування у сфері ЖКГ, вирішити проблему надання неякісних послуг. Вирішення всіх питань, озвучених під час особистого прийому, т.в.п. заступника голови ХОДА взяв під особистий контроль.