Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голову Зачепилівської РДА Андрія Коноплю представили активу району

Голову Зачепилівської РДА Андрія Коноплю представили активу району

З новим керівником зачепилівців знайомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична. Розпорядження про призначення Андрія Коноплі головою Зачепилівської районної державної адміністрації 17 лютого підписав Президент України Петро Порошенко. Андрію Коноплі 56 років, він народився в Лозівському районі. У нового голови Зачепилівської РДА три вищі освіти. У 1980 році він закінчив Харківський сільськогосподарський інститут ім. В.В. Докучаєва (економіст-організатор сільськогосподарського виробництва), в 1995-му - Харківську юридичну академію (юрист), а в 2001-му - Харківську філію Академії державного управління при Президентові України (магістр державного управління). На держслужбі голова РДА перебуває вже майже 20 років. 

Представляючи Андрія Коноплю, Юлія Світлична побажала йому успіхів у вирішенні питань соціально-економічного розвитку району. Також вона доручила голові РДА зосередитися на проблемних питаннях, які потребують невідкладного вирішення, підключивши до цього процесу представників органів місцевого самоврядування, керівників територіальних органів, міністерств і відомств України в районі, промислових і сільськогосподарських підприємств.

Андрій Конопля зазначив, що його призначення на посаду голови Зачепилівської райдержадміністрації - це прояв високої довіри до нього Президента України та керівництва облдержадміністрації. Голова РДА запевнив, що зробить все, щоб Зачепилівський район активно розвивався, й закликав до співпраці керівників органів місцевого самоврядування, правоохоронців та всіх представників виконавчої влади в районі.

До привітань на адресу Коноплі приєдналися голова районної ради Леонід Глянь і депутат обласної ради, голова правління спілки роботодавців Іван Глянь. Вони пообіцяли новому голові РДА всебічну підтримку з боку органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу всіх рівнів.