Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Хто буде красти, той буде сидіти. Ігор Райнін

Хто буде красти, той буде сидіти. Ігор Райнін

Про це заявив на прес-конференції на тему "Боротьба з корупцією в Харківському регіоні" голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. «Коли Президент України представляв мене на посаду голови ХОДА, я чітко вказав два моменти, які нам всім потрібно виконати - перемогти сепаратизм і корупцію. У мене є повне розуміння в цьому питанні з прокурором області, керівником СБУ та МВС, я бачу в їхніх діях повну солідарність щодо того, що прийшов час вкрай жорстко почати викорінювати процес корупції», - зазначив Ігор Райнін. 

Голова ХОДА уточнив, що процес цей не швидкий і не відбувається за секунду, але «тенденції та напрямки повинні бути чіткими і системними».

«Багато було нарікань на дії правоохоронних органів. Потрібно розуміти, що колективи великі, ситуація сформувалася не за один рік і не за десять, але керівники силових відомств будуть викорінювати ці проблеми у своїх рядах. За лютий вже зроблено дуже багато, це тільки початок шляху і потрібно набрати необхідний темп. На цьому шляху буде багато опорів, але на нас це не буде надавати впливу, я всіх попереджаю, ми будемо йти тим шляхом, який заявлений», - запевнив Ігор Райнін.