Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін представив керівників ХОДА, які будуть відповідати за роботу із ЗМІ та громадськістю

Ігор Райнін представив керівників ХОДА, які будуть відповідати за роботу із ЗМІ та громадськістю

Сьогодні, 18 лютого, під час прес-конференції на тему: "Взаємодія прес-служби ХОДА зі ЗМІ" голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін представив нових керівників Департаменту масових комунікацій ХОДА, які будуть відповідати за роботу із ЗМІ та громадськістю. Згідно розпорядження голови облдержадміністрації директором Департаменту призначено Михайла Черняка. Функції прес-секретаря голови ХОДА та першого заступника директора Департаменту виконуватиме Вікторія Аннапольська, заступника директора Департамента- начальника управління внутрішньої політики Ігор Ісаєнко, заступника начальника управління преси та інформації - начальника відділу преси та інформації Департаменту масових комунікацій ХОДА - Юлія Тарасова, радника голови ХОДА з питань ЗМІ та зв'язків з громадськістю на громадських засадах - Ксенія Ярікова.

Ігор Райнін підкреслив, що він буде приділяти серйозну увагу тому, щоб змінити відносини влади і ЗМІ. Крім своєї основної роботи, спрямованої на соціально-економічний розвиток області, він зацікавлений у формуванні в регіоні прогресивного журналістського середовища.

«Я зроблю все для того, щоб інформація доходила до вас вчасно, правильно і була достовірна. Я відкритий до спілкування, до прийняття рішень. Не думаю, що до цього часу влада регіональна або будь-яка інша була настільки відкрита, як ми зараз це зробимо, і чекаю кроку назустріч. Наша прес-служба буде дуже активна. Хотілося б, щоб і від вас надходила інформація достовірна і цікава харків'янам», - сказав голова області.