Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти Харківщини відпочинуть в центрі «Молода гвардія» на узбережжі Чорного моря

Діти Харківщини відпочинуть в центрі «Молода гвардія» на узбережжі Чорного моря

Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації організував направлення 38 дітей пільгових категорій на відпочинок в ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія», який розташований поблизу узбережжя Чорного моря в м. Одеса. Серед них переважно діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, які перебувають на диспансерному обліку, а також талановиті та творчо обдаровані діти. 

Перша тематична зміна стартує з 14 лютого. Вона має національно – патріотичне спрямування та розрахована на формування у дітей патріотичних та громадянських якостей, виховання любові до рідної землі, шанобливого ставлення до культурної спадщини нашого народу. Мандруючи етапами пізнавальної гри «Героїчна Україна», «Толерантна Україна», «Милозвучна Україна», «Традиційна Україна», «Талановита Україна», діти долучаться до найбільших цінностей української нації: національних традицій і звичаїв, народних ремесел, мови, пісні, книги, різноманіттю пам’яток архітектури й музеїв, досягненням науки, освіти, літератури та мистецтва.

Оздоровлення та відпочинок дітей в ДП «УДЦ «Молода гвардія» здійснюється за рахунок коштів державного бюджету. Всього планується провести 13 тематичних змін.