Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко проінспектував хід будівництва Комплексу по управлінню комунальними відходами у м. Богодухові

Євгеній Шахненко проінспектував хід будівництва Комплексу по управлінню комунальними відходами у м. Богодухові

Сьогодні, 12 лютого, під час робочої поїздки до Богодухівського району тимчасово виконуючий повноваження заступника голови обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко відвідав будівельний майданчик Комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Богодухові. На об’єкті була проведена нарада, у якій взяли участь Богодухівський міський голова Наталя Олексенко, представники замовника, підрядної, проектної та експлуатаційної організацій.

На об'єкті підрядною організацією вже виконані роботи по улаштуванню котловану. На стадії завершення противофільтраційний екран котловану, змонтовано каркас з покрівлею виробничого корпусу, збудовано будівлю контрольно-пропускного пункту, будівлі пожежного та фільтраційного резервуарів, а також виконано роботи з зовнішнього електропостачання об’єкту, облаштування під’їзної дороги, внутрішньомайданчикових доріг з щебеню та залізобетонних плит тощо. З початку будівництва освоєно коштів в сумі 20 млн. 946 тис. грн.

На даний час замовником та генеральною проектною організацією здійснюються заходи щодо виділення першого пускового комплексу із складу проекту «Будівництво Комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Богодухові».

У 2015 році, за умови здійснення фактичного фінансування, на об’єкті планується в повному обсязі завершити роботи по першому пусковому комплексу, а саме, виконати роботи по виробничому корпусу, облаштуванню котловану та інженерних мереж з благоустроєм території.

Введення першого пускового комплексу в експлуатацію заплановано у ІІІ кварталі 2015 році.

Довідка. Замовник будівництва Комплексу по управління комунальними відходами в м. Богодухів - Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації. Генпідрядник - ТОВ «СП Ековтор». Площа будівлі комплексу - 2268 м.кв., площа покриття комплексу - 10753 м.кв.

Проектна потужність – 7800 тонн на рік переробки та сортування твердих побутових відходів.
Загальна кошторисна вартість проекту складає – 50 млн. 614 тис. грн.