Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська облдержадміністрація нагородила співробітників Університету ім. Каразіна з нагоди 210-річчю від дня відкриття вузу

Харківська облдержадміністрація нагородила співробітників Університету ім. Каразіна з нагоди 210-річчю від дня відкриття вузу

В Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна 10 лютого проходила Асамблея Вчених рад, присвячена 210-річчю від дня відкриття. Під час урочистого зібрання за дорученням голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна учасників свята привітав та вручив відзнаки обласної державної адміністрації директор Департаменту науки і освіти ХОДА Анатолій Бабічев. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освіти та науки, підготовку висококваліфікованих спеціалістів і з нагоди 210-ї річниці заснування Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна почесною грамотою обласної державної адміністрації нагородили: 

завідувача кафедри прикладної електродинаміки, доктора фізико-математичних наук, професора Миколу Горобця;

завідувача відділу радіохімії та радіоекології НДІ хімії, кандидата хімічних наук Аллу Краснопьорову.

Подяку голови обласної державної адміністрації висловили:

доценту кафедри фізики низьких температур, кандидату фізико-математичних наук Володимиру Криловському;

доценту кафедри експериментальної фізики, кандидату фізико-математичних наук Олегу Шеховцову.

Учасників заходу також привітали та вручили відзнаки викладачам та співробітникам Університету заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха, віце-президент Національної академії наук України, голова Наглядової ради університету Анатолій Загородній, президент Національної академії правових наук України Василій Тацій, президент Спілки ректорів вищих навчальних закладів України Леонід Губерський, голова Північно-Східного наукового центру Володимир Семиноженко.

Крім того, ректор вручив подяки співробітникам університету, які були мобілізовані та брали участь у захисті незалежності та територіальної цілісності України, а також як голова Ради ректорів вищих навчальних закладів Харківської області підписав Меморандум про співпрацю з командуванням 92-ї окремої механізованої бригади.