Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ДЮСШ Харківської області працюють в звичному режимі. Ігор Жданов

ДЮСШ Харківської області працюють в звичному режимі. Ігор Жданов

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов поінформував членів парламентського Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, а також представників громадянського суспільства про чергові результати щотижневого моніторингу ситуації із переведенням на місцеві бюджети тих ДЮСШ, які раніше фінансувалися із Фонду соціального страхування. Станом на 3 лютого, питання забезпечення фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл через місцеві бюджети знаходиться на стадії позитивного вирішення в областях: Запорізька, Полтавська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська. Наразі ДЮСШ у цих областях працюють в звичному режимі.

Питання дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які раніше фінансувалися за рахунок Фонду соціального страхування, буде розглядатися у лютому поточного року на сесіях місцевих рад в Чернігівській, Хмельницькій, Рівненській, Одеській, Харківській, Київській областях.

«Цю ситуація я взяв на контроль і в березні буду додатково розмовляти із керівниками тамтешніх облдержадміністрацій, обласних та місцевих рад. Буду нагадувати їм про необхідність забезпечити фінансування ДЮСШ на весь поточний рік», - наголосив Ігор Жданов.