Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута в рамках робочої поїздки в Ізюмський район відвідав центральну районну лікарню

Ігор Балута в рамках робочої поїздки в Ізюмський район відвідав центральну районну лікарню

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута 29 січня з робочою поїздкою відвідав Ізюмський район. До складу робочої делегації увійшли т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко, директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан, перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Тетяна Бабенко. Губернатор і члени делегації відвідали Ізюмську центральну районну лікарню, де оглянули операційний блок і палати. Слідом за тим Ігор Балута провів нараду з керівництвом лікарні та зустрівся з колективом медустанови. «У цій лікарні ми хочемо зробити ремонт, а саме відремонтувати палати і один поверх. І хотілося б врегулювати це питання на наступній сесії облради», - зазначив голова ХОДА.», - сказав голова ХОДА. 

Також Ігор Балута зазначив самовіддану роботу лікарів, які надавали допомогу українським військовим, які надходили сюди із зони АТО, в основному з Донецької області.

«Минулого року на базі нашої лікарні було проведено 266 операцій пораненим із зони АТО. Всі операції пройшли успішно. Після чого багатьох з цих пацієнтів ми направляли на лікування в лікарні Харкова та інших міст», - розповів завідувач хірургічним відділенням лікарні Анатолій Коваленко.

Ігор Балута акцентував, що два співробітники Ізюмської ЦРЛ будуть представлені до державних нагород.