Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщину відвідають представники Міжнародного Трейд-клубу

Харківщину відвідають представники Міжнародного Трейд-клубу

Як повідомила заступник голови облдержадміністрації Юлія Світлична, наприкінці березня відбудеться дводенний візит представників Міжнародного Трейд-клубу до Харківської області. До складу делегації увійдуть співробітники дипломатичних представництв іноземних держав, акредитованих в Україні, міжнародних організацій, а також зарубіжних підприємств, зацікавлених у встановленні контактів з діловими колами Харківщини. За словами заступника голови ХОДА, програма візиту включатиме зустріч з керівництвом області, під час якої відбудеться презентація економічного, інноваційного, науково-технічного потенціалу Харківщини, а також регіональних інвестиційних проектів і пропозицій, відвідання ряду провідних підприємств, проведення зустрічей та переговорів з представниками ділових кіл області. 

«На сьогодні надзвичайно актуальним є розширення торгівельних відносин шляхом зміцнення традиційних і налагодження нових зв’язків з потенційними партнерами зарубіжних країн. Успішна інтеграція Харківщини в світове економічне співтовариство є пріоритетним напрямом діяльності обласної державної адміністрації, саме тому особлива увага приділяється формуванню сприятливого інвестиційного клімату, активізації зовнішньоекономічної діяльності та підвищенню конкурентоспроможності регіону», - зазначила Юлія Світлична.

«Я впевнена, що цей візит сприятиме зміцненню плідних взаємовигідних стосунків між Харківської областю та країнами-учасницями Міжнародного Трейд-клубу», - додала заступник голови ХОДА.