Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області розширюється мережа центрів надання адміністративних послуг

У Харківській області розширюється мережа центрів надання адміністративних послуг

Як повідомила заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, найближчим часом у Харківському районі заплановано відкриття двох додаткових територіальних підрозділів центру надання адміністративних послуг. «Враховуючи те, що Харківській район є найбільшим районом України, нами спільно з райдержадміністрацією було прийнято рішення про відкриття територіальних підрозділів центру в селі Липці та місті Мерефа. Це дозволить забезпечити доступність та комфортність отримання адміністративних послуг населенням», – відзначила Юлія Світлична.

За її словами, в територіальних підрозділах центру, в першу чергу, планується впровадження послуг Державної міграційної служби України, а саме: видача паспорта громадянина України, реєстрація місця проживання чи перебування особи, вклеювання фотографій тощо. В майбутньому перелік адмінпослуг буде розширюватися в залежності від потреб населення.

На даний момент здійснюються заходи організаційно-розпорядчого характеру щодо підготовки персоналу та приміщень до роботи.

Довідка. Центр надання адміністративних послуг при Харківській районній державній адміністрації (ЦНАП) знаходиться на першому поверсі будівлі Харківської райдержадміністрації за адресою: м. Харків, Комсомольське шосе, 52.

Перелік адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, налічує 52 послуги органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За 2014 рік адміністраторами ЦНАП надано 4720 адміністративних послуг.