Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Антитерористичні заходи в Харківській області тривають. Усіх громадян просять носити з собою документи

Антитерористичні заходи в Харківській області тривають. Усіх громадян просять носити з собою документи

Антитерористичні заходи в Харківській області тривають. Про це 23 січня заявив журналістам начальник Головного управління МВС в Харківській області Анатолій Дмитрієв. «У Харківській області з робочим візитом перебував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який поставив нашій службі конкретні завдання по боротьбі з сепаратистами та загальною злочинністю. Так, з учорашнього дня в місті було введено підвищений режим патрулювання. Кількість працівників правоохоронних органів на вулицях міста та області збільшено в два рази. Для патрулювання вулиць задіяні не тільки патрульна служба МВС, державна служба охорони, Державтоінспекція, дільничні інспектори, а й військовослужбовці однієї з частин Нацгвардії», - зазначив Анатолій Дмитрієв.

За його словами, на сьогоднішній день з урахуванням проведення антитерористичних заходів в Харківській області знизився рівень злочинності на 10%, а з введенням більшої кількості патрулів рівень вуличної злочинності за останні дні знизився на 50%.

Також начальник ГУ МВС у Харківській області зазначив, що міліція несе службу на 32 блокпостах в регіоні, щоб не допустити провезення зброї та вибухівки з територій Донецької та Луганської областей. За останні дні кількість вилученої зброї збільшилася на 38%.

У зв'язку з введенням підвищеного режиму патрулювання, СБУ і МВС просять харків'ян носити з собою документи, що засвідчують особу - паспорт, студентський квиток або водійські права, а також з розумінням ставитися до перевірок і можливого огляду речей.