Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продовжується прийом заявок на участь у всеукраїнської премії «Диво-Дитина»

Продовжується прийом заявок на участь у всеукраїнської премії «Диво-Дитина»

Відповідно до рішення оргкомітету всеукраїнської премії «Диво-Дитина» заявки на участь у конкурсі на здобуття цьогорічної, сьомої премії приймаються до 15 березня 2015 року. Номінації цього року залишаються незмінними – «Найрозумніша дитина», «Найтворча дитина», «Найспортивніша дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина», а от розмір премії збільшився. Про це розповів президент премії Віктор Новіков. «Завдяки інфляційним процесам в цьому році я вирішив трохи збільшити розмір премії: це 5, 3 і 2 тис. грн. (відповідно за 1, 2 і 3 місця)», - сказав Віктор Новіков.

Премія «Диво-Дитина» проходить за підтримки Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України.

До участі в ній запрошуються діти віком від 4 до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики.

Для участі необхідно: заповнити анкету учасника (розміщена на сайті) та підготувати пакет усіх нагород, дипломів, свідоцтв, відео, які підтверджують досягнення дитини. І відіслати документи на адресу організатора: ТОВ «Премія «Диво-Дитина», 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-б, оф. 712.