Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині на соціальний захист населення надійшло 8,4 млрд. грн. єдиного внеску

На Харківщині на соціальний захист населення надійшло 8,4 млрд. грн. єдиного внеску

Як повідомили в ГУ Міндоходів у Харківській області, 8,4 млрд. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування перерахували до бюджету платники регіону протягом 2014 року. Загалом на обліку в органах податкової служби області перебуває більше 100 тис. страхувальників, з яких 40 тис. – юридичні особи та 76,6 тис. – фізичні. Майже 95% страхувальників області щомісячно подають звітність з єдиного соціального внеску засобами електронного зв’язку з використанням електронного цифрового підпису.

В ГУ Міндоходів у Харківській області відзначають сумлінних платників регіону, серед яких Управління «Укрбургаз» ПАТ «Укргазвидобування», філія ГУ «Шебелинкагазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування», Зміївська теплова електростанція ПАТ «Центренерго», Харківська філія «Укртелеком», Харківська дирекція українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Податкова служба нагадує, що єдиний внесок – це забезпечення громадян виплатами на випадок безробіття, нещасних випадків, професійних захворювань тощо. Систематична сплата єдиного соцвнеску – це гарантія виконання державою зобов’язань щодо соціального захисту населення.