Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські легкоатлети відкрили сезон трьома золотими медалями

Харківські легкоатлети відкрили сезон трьома золотими медалями

В Києві 9-10 січня пройшли ХХ Всеукраїнські змагання з легкої атлетики в приміщенні - «Різдвяні старти», на яких харківські спортсмени завоювали три золоті медалі. Цей турнір вже на протязі 20 років традиційно дає старт новому сезону в українській легкій атлетиці. Відразу дві золоті нагороди в медальний кошик харківської команди поклала Анна Плотіцина. Харків’янка була першою на фініші дистанції 60 метрів з результатом 7.58 секунди, а також виграла цю ж дистанцію з бар’єрами, показав результат 8.14 секунди.  Ще одне золото було на рахунку Ігоря Григорова, який показав кращий результат в секторі стрибків у висоту, стрибнувши на 2 метри 20 сантиметрів.

На рахунку харківських легкоатлетів була і бронза. Її в бігу на 60 метрів з бар’єрами виборов Павло Горбачов, показав результат 8.03 секунди. Від переможця на даній дистанції киянина Сергія Копанайко харків’янин відстав на 0.23 секунди.

Зазначимо, що вже через місяць, з 12 по 14 лютого, в Сумах харківські легкоатлети поведуть боротьбу за медалі зимового чемпіонату України, який стане вирішальним етапом відбору національної збірної на чемпіонат Європи, що з 6 по 8 березня відбудеться у Чехії.