Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2015 році будуть задіяні новітні механізми розвитку конкурентоспроможності підприємств Харківського регіону

У 2015 році будуть задіяні новітні механізми розвитку конкурентоспроможності підприємств Харківського регіону

В поточному році продовжиться впровадження заходів щодо підтримки харківських підприємців та нарощування конкурентних переваг товаровиробників регіону. Про це повідомила заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична. «У 2015 році передумовою для активізації інвестиційної діяльності та створення умов для зростання надходжень іноземного капіталу в економіку області буде підвищення позитивного міжнародного іміджу Харківського регіону», – зазначила Юлія Світлична.

За її словами, протягом року в області буде впроваджено комплекс заходів, які мають на меті з одного боку продемонструвати потенційним інвесторам та зарубіжним партнерам Харківську область як надійного партнера та стабільні показники розвитку регіону, а з іншого – надати інформаційну та організаційну підтримку нашим товаровиробникам на їх шляху до нових ринків збуту.

«Насамперед, наша робота концентруватиметься на підвищенні обізнаності підприємців щодо нових можливостей та механізмів співробітництва, допомозі у встановленні ділових контактів, а також новітніх методиках презентації та просування продукції наших підприємств», – підкреслила заступник голови ХОДА.