Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Навколо Харкова з'являться додаткові блокпости. Ігор Балута

Навколо Харкова з'являться додаткові блокпости. Ігор Балута

На сьогоднішній день по периметру Харкова функціонують шість блокпостів. З 7 січня в сел. Циркуни Харківського району почне функціонувати сьомий блокпост. Ще один блокпост необхідно організувати в північній частині міста. Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута під час зустрічі з представниками ЗМІ у форматі «Кава з губернатором». У той же час керівник області зазначив, що існуючі блокпости зараз переобладнують відповідно до інженерних норм. «Блокпости потрібно організувати так, щоб особовий склад міг сховатися у випадку раптового обстрілу», - підкреслив голова ХОДА.

Також Ігор Балута розповів, що міліція буде особливо звертати увагу на автомобілі, які будуть об'їжджати блокпости другорядними дорогами. Навколо опор мостів через річки також планується встановити захисні споруди.

Крім того, керівник області повідомив, що в північній частині Харкова, де немає метрополітену, будуть приведені в належний стан бомбосховища. Зокрема, в першу чергу мова йде про П'ятихатки та Північну Салтівку.