Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Hannover Messe – 2015» - можливість інвестицій в об’єкти альтернативної енергетики Харківщини

«Hannover Messe – 2015» - можливість інвестицій в об’єкти альтернативної енергетики Харківщини

13-17 квітня 2015 року у м. Ганновер (Німеччина) відбудеться Міжнародна промислова виставка «Hannover Messe – 2015». За словами заступника голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної, Ганноверський ярмарок, будучи однією з найбільших у світі виставок високих технологій, інновацій та промислової автоматизації, залишається найбільш важливою подією у Німеччині. «Можемо сподіватися, що завдяки своїй унікальній концепції «HANNOVER MESSE» надасть підприємствам Харківської області, які братимуть участь у виставці, унікальні можливості для налагодження співпраці, залучення інвестицій в об’єкти альтернативної енергетики, розробку «зелених» технологій і спільне виробництво енергоефективного обладнання на території Харківщини», - підкреслила Юлія Світлична.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті заходу: http://www.hannovermesse.de

Довідка: Перша Ганноверська виставка відкрилася у 1947-му. Зараз її площа перебільшує 450 тисяч кв. метрів (брутто). HANNOVER MESSE 2013 привернула 6550 експонентів з 62 країн. Це найсильніша HANNOVER MESSE за останні 10 років. В цілому було зареєстровано близько 225 тисяч відвідувачів.

HANNOVER MESSE 2014 залучила понад 180 тис. відвідувачів з понад 100 країн, причому кожен четвертий відвідувач був з-за кордону, в основному з Європейського союзу (57%), а також з Південної, Східної та Центральної Азії (20 %). З точки зору окремих країн Нідерланди - як країна-партнер - зайняли перше місце, за ними йдуть Китай.

У 2015 році країною-партнером ярмарку буде Індія.  Передбачається, що у програмі HANNOVER MESSE 2015 будуть представлені наступні основні напрямки:
1. Industrial Automation - Промислова автоматизація, що складається з 3-х розділів: автоматизація безперервних технологічних процесів, автоматизація виробництва, автоматизація інженерних мереж будівель
2. Energy - Енергетика (енерготехніка, енергогосподарство, включаючи традиційні та регенеративні джерела енергії)
3. Mobilitec - альтернативні джерела енергії для автомобілів
4. Digital Factory - Інформаційні технології та IT-рішення для промисловості
5. Industrial Supply - Субпідряд (комплектуючі, матеріали, промисловий аутсорсинг)
6. Research & Technology - Наукові дослідження і трансфер технологій.
7. Motion, Drive & Automation - приводи, автоматика
8. Wind - вітрова енергетика
9. ComVac - вакуумні технології
10. SurfaceTechnology - технології обробки поверхні