Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні харків’яни та мешканці області!

Шановні  харків’яни та мешканці області!

Наступають новорічні та різдвяні свята. Починається один з найбільш радісних та світлих періодів року. Ці свята, підносячи нас над плином повсякдення, вдячно сприймаються і розумом, і серцем. Вони одвіку осяяні чарівним світлом перших дитячих вражень. І, може, саме у миттєвості народження нового року людина ще раз з граничною ясністю та повнотою осягає свою сутність і призначення на цій землі. Напередодні свята ми традиційно згадуємо рік, який минає. Це був один з найтяжчих років в новітній історії України та Харківської області. У 2014 році тісно переплелися радість і смуток, безмежна надія та сподівання і гіркота втрат та біль від трагедій. Але навряд чи можна заперечити, що за останній рік Україна зробила такий прорив, який поставив її в центр світових процесів і людських симпатій.

Хочу подякувати особисто кожному мешканцю Харківської області за те, що нам вдалося на нашій слобожанській землі зберегти мир та спокій, надати можливу і неможливу допомогу сусіднім областям, в яких трапилося велике лихо. Спроби роз'єднання змусили ще глибше усвідомити, що Україна у світі одна і вона для нас – єдина!

Щиро бажаю кожному мудрості у Ваших рішеннях, віри в успіх Ваших планів та задумів, сили та енергії для їхнього втілення, вірності та відданості друзів і однодумців.

Нехай мир, злагода та любов Ваших родин підтримують Вас увесь рік. Здоров’я, добробуту та щастя Вам та Вашим родинам!

З Новим Роком і Різдвом Христовим!

Голова Харківської обласної
державної адміністрації                                                                                     І. М. Балута