Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області з робочим візитом перебуває перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун

У Харківській області з робочим візитом перебуває перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун

Сьогодні, 23 грудня, у Харківській області з робочим візитом перебуває перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун. Заступник міністра відвідала Харківський інститут фінансів Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, де провела зустріч з лідерами студентського самоврядування та громадськими організаціями, проректорами та керівниками навчально-методичних центрів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, обговоривши питання Імплементації Закону України «Про вищу освіту».

Також Інна Совсун відвідала Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, де провела зустріч з ректорами вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону з питання презентації та обговорення проекту Стратегії реформування вищої освіти в Україні до 2020 року.

Крім того, сьогодні в ХНУ ім. В. Н Каразіна заступник міністра освіти і науки України візьме участь в урочистій церемонії нагородження переможців та дипломантів XVI обласного конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена» та відзначить переможців у номінаціях «За благородний приклад служіння українському народові» та «За мудрість і відданість освіті». Початок - о 16.30.