Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні вартові правопорядку, ветерани правоохоронних органів!

Шановні вартові правопорядку, ветерани правоохоронних органів!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом — Днем міліції! Сьогодні служба в правоохоронних органах особливо важка і небезпечна. Вона вимагає величезної напруги сил, волі і мужності. Саме вам довірено стояти на варті інтересів держави, боротися з порушеннями закону і порядку, оберігати життя і спокій наших громадян. Авторитет міліції вибудовується із крупиць добра, ваших сміливих вчинків, а нерідко й самопожертви. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто відвів біду ціною власного життя від держави в найтрагічніші для неї часи. Ми складаємо шану ветеранам органів внутрішніх справ, які і сьогодні в строю, власним прикладом вчать молодих гідно продовжувати їхню справу.

Авторитет міліції вибудовується із крупиць добра, ваших сміливих вчинків, а нерідко й самопожертви. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто відвів біду ціною власного життя від держави в найтрагічніші для неї часи. Ми складаємо шану ветеранам органів внутрішніх справ, які і сьогодні в строю, власним прикладом вчать молодих гідно продовжувати їхню справу.

Бажаю вам, шановні працівники міліції, щастя, міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, здобутків в ім’я України. Найкращі побажання вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі вашого нелегкого обов’язку перед державою!

Слава Україні!

Голова Харківської обласної державної адміністрації          Ігор Балута