Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута вручив Відзнаки обласної державної адміністрації представникам міжнародної місії з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17

Ігор Балута вручив Відзнаки обласної державної адміністрації представникам міжнародної місії з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17

19 грудня в малому залі Будинку рад голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута вручив Відзнаки обласної державної адміністрації представникам міжнародної місії з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17. На церемонії також були присутні т.в.п. заступника голови ХОДА В'ячеслав Аббакумов, радник голови ХОДА Сергій Стороженко, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко, директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан, начальник Управління СБУ України в Харківській області Олександр Пивовар і представники інших структур. 

За сумлінне і бездоганне виконання службових обов'язків, а також плідну взаємодію з Харківською обласною державною адміністрацією Почесною грамотою облдержадміністрації нагородили командувача міжнародною місією з розслідування катастрофи літака "Boeing-777" рейса MH17 пана Міхіля Марханда.

Подяку голови облдержадміністрації висловили: пану Данієлю Менквелду, пану Мено Хрохоффу, пані Марлус Зігерс, пану Марту ВАН Вену, пану Хердріку Роналду, пану Стефану Брьойну, пану Х'єлту Андрісу, пану Майклу Радемакерсу, пані Інге Хьойс, пану Патріку Зверюсу, пану Нільсу Аллесу.

«Напередодні католицького Різдва я хочу привітати вас і побажати миру вашим родинам, щоб різдвяні свята пройшли для вас якомога краще і тепліше, щоб ті дні, які ви провели в Україні, не здавалися вам такими поганими. Ще раз вас запевняю, що ми пережили ваш біль, як особистий», - звернувся до представників місії Ігор Балута.

У відповідь Міхіль Марханд подякував губернатору області за сприяння в роботі групам іноземних фахівців. «Нас сюди привели трагічні обставини, незважаючи на це ми зуміли згуртуватися і гідно виконати свою роботу, але це було б неможливо без вашої всебічної підтримки і допомоги», - зазначив командувач міжнародною місією.

Також пан Пітер Яап Алберсберг, пан Ханс ван де Вен, пан Тео Тен Хафа, пані Яна ван дер Велден, пан Патрік Восса отримають Почесні грамоти облдержадміністрації у себе на батьківщині. Крім того, в Нідерланди передали Подяки облдержадміністрації - пану Мартіну ван Бюрен, пану Данієлю Сторку, пану Адріанушу Йоханесу Марії Схелекенсу, пану Марко ван Рону, пану Ніку ван дер Вілену, пану Рене Далмансу.