Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області працевлаштовано більше 500 переселенців

У Харківській області працевлаштовано більше 500 переселенців

З 120 тис. офіційно зареєстрованих переселенців в Харківській області в Центр зайнятості звернулося всього 2 тис. 550 осіб. З них працевлаштувалися 524 людини. Про це 19 грудня під час прес-конференції в прес-центрі ХОДА повідомив начальник регіонального штабу з надання допомоги переселенцям із зони АТО, перший заступник начальника ГУ ДСНС України в Харківській області Олександр Волобуєв. За його словами, близько 40 співробітників ГУ ДСНС України в Донецькій і Луганській областях подали рапорти про переведення на роботу в Харківську область.

Як зазначив директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан, в системі охорони здоров'я Харківщини працевлаштовано 146 лікарів і медсестер з Донецької та Луганської областей.

Заступник директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Тетяна Єрміліна повідомила, що у внутрішньо переміщених осіб, які прибули з Донецької та Луганської областей, особливі професії - шахтарі, металурги тощо. Тому, за словами Тетяни Єрміліної, надати їм роботу відповідно до записів у їхніх трудових книжках в Харківському регіоні не так просто.