Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська облдержадміністрація нагородила кращих спортсменів та тренерів

Харківська облдержадміністрація нагородила кращих спортсменів та тренерів

15 та 16 грудня в Департаменті у справах молоді та спорту облдержадміністрації пройшли урочисті нагородження спортсменів та тренерів Харківської області за високі досягнення в 2013 та 2014 роках. Директор Департаменту Віталій Кириленко привітав спортсменів та їх тренерів з високими досягненнями, подякував їм за виконану роботу та запевнив, що Департамент буде робити все можливе, щоб спортсменам і всьому спорту приділялася максимальна увага.

Згідно наказу директора Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА та відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації №67 від 09 лютого 2006 року «Про встановлення винагород спортсменам області – чемпіонам та призерам зимових і літніх Олімпійських, зимових і літніх Параолімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, переможцям спортивних змагань міжнародного рівня та їх тренерам», винагороди отримали:

- За успішний виступ на чемпіонаті світу з синхронного плавання, який пройшов з 19 по 3 серпня 2013 року в Барселоні (Іспанія) і на чемпіонаті Європи, який пройшов з 13 по 24 серпня 2014 року в Берліні (Німеччина) - Лоліта Ананасова, Анна Волошина, Ксенія Сидоренко, Олександра Сабада, Анастасія Савчук, Катерина Садурська, Катерина Резник, Ольга Кондрашова, Ольга Золотарьова, Олені Гречихіна, а також тренера спортсменів Світлана Саідова, Олеся Зайцева і Валерія Меженіна.

- За успішний виступ на чемпіонаті світу з фехтування в командному заліку, який відбувся з 3 по 13 серпня 2013 в місті Будапешт (Угорщина) Дмитро Карюченко і його тренер Ірина Одокієнко.

- За успішний виступ на чемпіонаті світу з плавання серед юніорів, який пройшов з 26 по 31 серпня 2013 року в місті Дубаї (ОАЕ) Анастасія Малявіна та її тренер Ірина Лобановська.

- За успішний виступ на чемпіонаті світу з пляжного волейболу серед молоді до 19 років, який пройшов з 30 липня по 3 серпня 2013 року в місті Порто (Португалія) Олег Плотницкий і його тренер Гоар-Вартануш Трусова.

Крім того, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на території Харківської області подяками Департаменту молоді та спорту облдержадміністрації були нагороджені начальник дорожнього фізкультурно-оздоровчого клубу «Локомотив» Валерій Гуртяк і директор комунального підприємства «Олімпійський учбово-спортивний центр «Акварена» Юрій Фрайфельд.

«Я думаю, це те мале, що Департамент може зробити для наших чемпіонів та їх тренерів. Вони це заслужили, і наш почесний обов'язок їх відзначити, привітати, сказати добрі слова. Для людей, які займаються великим спортом, дуже важливо відчувати підтримку з боку керівництва області. Вони повинні бачити, що їм приділяється належна увага, що їхні спортивні заслуги якось відзначаються. Тому протягом цих двох днів ми провели нагородження, і я вважаю, що та традиція, яка була закладена попередніми поколіннями, обов'язково повинна бути», - зазначив Віталій Кириленко.