Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкривається фотовиставка Марини Коган «Ілюзія і дорога»

В галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкривається фотовиставка Марини Коган «Ілюзія і дорога»

19 грудня о 17.00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» (Держпром, 4- під'їзд) обласного центру культури і мистецтва відбудеться відкриття персональної фотовиставки Марини Коган «Ілюзія і дорога». Гімалайські пейзажі, види скандинавських озер, міські замальовки – неймовірно правдиві, але завжди ілюзорні, немов мрії про щастя. І вдивляючись у обриси далеких країн, раптом дивним чином знаходиш шлях до себе. Незнайомі дороги завжди відкривають щось нове, приводять нас до розуміння власних вчинків і прагнень свого серця.

Фотографії Марини Коган вражають точністю і одночасно непередбачуваністю. Через свої роботи вона демонструє прагнення до знань, жагу до подорожей і вміння побачити те, чого не бачать інші. Вона підштовхує глядача до відкриття незвіданих світів, як в середині нас самих, так і в масштабі земної кулі.

Експозиція показує нескінченну кількість шляхів до пізнання світу в подорожах через споглядання. Марина Коган запрошує зробити крок за поріг звичності, саме він здатен змінити буденність і додати нові барви, зібрані по всіх куточках світу.

Виставка експонуватиметься по 25 грудня.