Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута зазначив злагоджену і якісну роботу соціальних служб в Красноградському районі

Ігор Балута зазначив злагоджену і якісну роботу соціальних служб в Красноградському районі

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута 11 грудня з робочим візитом відвідав Красноградський район. Керівник області провів нараду з головою Красноградської райдержадміністрації Олександром Пересадою, на якій також були присутні заступники голови РДА, начальник районного управління праці та соціального захисту населення та начальник районного фінансового управління. На нараді обговорювалися соціальні та економічні питання. За інформацією фінансового управління Красноградської РДА, дохідна частина бюджету району виконана на 105% і в порівнянні з аналогічним періодом 2013 року зросла на 5,8%. Заборгованості по зарплаті на підприємствах району немає, за винятком Красноградського районного Автодору. Керівництво підприємства обіцяє погасити заборгованість до 20 грудня.

Також Ігор Балута відвідав районний Центр надання адміністративних послуг. В центрі працює три людини, які щодня приймають близько 20 відвідувачів. Голова ХОДА звернув увагу на той факт, що черг у центрі немає, і робота виконується злагоджено.

За підсумком робочої поїздки в район, Ігор Балута підкреслив хорошу і якісну роботу соціальних служб з надання допомоги як звичайним громадянам, так і вимушеним переселенцям, яких у районі понад 400 осіб.