Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бадмінтоністи повернулися зі сріблом з Естонії

Бадмінтоністи повернулися зі сріблом з Естонії

Харківські бадмінтоністи Іван Мединський та Кирило Щур стали срібними призерами міжнародного турніру з бадмінтону серед юнаків та дівчат, який з 5 по 7 грудня відбувся в естонському місті Тарту. В змаганнях серед 15-річних спортсменів Харківщину на турнірі представляли Іван Мединський, Кирило Щур та Анастасія Прозорова. 

Найкраще харків’яни виступили в чоловічій парній категорії, де Іван Мединський та Кирило Щур посіли друге місце. У півфіналі харків'яни обіграли естонських спортсменів - Андреаса Ескора та Роберта Сокмана з рахунком 4:1 за сетами, але у фіналі поступилися росіянам Петру Боровікову та Євгену Чертіліну - 3:2.

Крім того, Іван Мединський зупинився за крок від медалі в чоловічій одиночній категорії. Програвши 3:0 за сетами в півфіналі майбутньому переможцю турніру естонцю Карлу Керте, харків’янин посів четверте місце.

В свою чергу Анастасія Прозорова разом з білоруською бадмінтоністкою Дар’єю Нікітіною в парній жіночій категорії також посіли четверте місце, програвши російсько-угорському дуету 3:1.