Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Петро Порошенко передав військовим в Харківській області більше ста одиниць техніки

Петро Порошенко передав військовим в Харківській області більше ста одиниць техніки

Президент України Петро Порошенко 6 грудня на аеродромі в Чугуєві (Харківська обл.) урочисто передав підрозділам Збройних сил України понад 100 одиниць військової техніки. Глава держави привітав українську армію з Днем Збройних сил України та вручив представникам військових підрозділів сертифікати державних підприємств на танки «Булат», «Т-64БВ», «Т-72», БТР 4Е («Буцефал»), 3Е-1У, самохідні артилерійські установки 2С1, вантажні автомобілі «КрАЗ», а також вертольоти МІ-8 та МІ-2. Спочатку на цій техніці проведуть навчання, а після - відправлять в зону проведення АТО для виконання бойових завдань.

Петро Порошенко зазначив, що "без системного забезпечення військ новітнім озброєнням і військовою технікою перемогти ворога неможливо".

"Нехай отримане вами озброєння, військова техніка та любов до Батьківщини завжди приносять вам перемогу, і наближають годину визволення нашої землі від ворогів-окупантів", - підкреслив глава держави, звертаючись до військовослужбовців.

Також Президент подякував виробникам техніки - ДП "Завод імені Малишева" і КБ імені Морозова і додав, що це тільки частина результатів безперервної праці оборонної промисловості.