Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні працівники статистики!

Шановні працівники статистики!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників статистики України! Протягом останніх років вітчизняна статистика зазнала суттєвих змін і стала одним з найважливіших інструментів формування і реалізації соціально-економічної політики. Статистична інформація є предметною основою для прийняття практичних управлінських рішень, спрямованих на розроблення та проведення економічних і соціальних реформ. Своєю повсякденною роботою ви забезпечуєте створення необхідної інформаційної бази для задоволення потреб державного управління та суспільства в цілому, демонструючи при цьому компетентність, відданість справі та відповідальність.

Високий професіоналізм працівників статистики та їх прихильність справі - надійна гарантія своєчасного надходження достовірної інформації споживачам, переконливої демонстрації результатів розвитку української держави.

Бажаю всім міцного здоров'я, особистого щастя, благополуччя і миру, творчого натхнення, подальших трудових звершень на благо Українського народу!


Голова обласної
державної адміністрації                                                                                       І.Балута