Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вантажівки з уламками літака «Боинг-777» рейсу МН17 продовжують залишати Харківську область

Вантажівки з уламками літака «Боинг-777» рейсу МН17 продовжують залишати Харківську область

За інформацією голови Харківської обласної державної адміністрації Ігора Балути, продовжуються роботи щодо перевантаження уламків літака «Боинг-777» рейсу МН17. Роботи проходять у штатному режимі завдяки скоординованим діям голландських експертів з представниками відповідних структурних підрозділів Харківської митниці, Екологічної служби та Південної залізниці.

«Станом на сьогодні, вісім вантажівок залишили область. Повне завершення робіт та виїзд решти автомобілів зі спецвантажем попередньо заплановано на восьме грудня поточного року», - зазначив Ігор Балута.

Нагадаємо, раніше голова ХОДА Ігор Балута повідомив, що уламки малайзійського авіалайнера «Боїнг 777» рейсу МН17, знайдені на місці катастрофи в Донецькій області, будуть відправлятися з Харкова до Нідерландів не залізницею, як передбачалося раніше, а автотранспортом.

Керівник області зазначив, що фрагменти літака будуть перевантажені в 20 автомобілів, які будуть відправляти у міру завантаження колонами по 4-5 машин у супроводі охорони і ДАІ. Процес відправки уламків займе до 7 днів.