Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина розпочинає співробітництво з Міжнародною Торговою Палатою

Харківщина розпочинає співробітництво з Міжнародною Торговою Палатою

У другій декаді грудня поточного року відбудеться робоча зустріч з керівництвом Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine), присвячена презентації її регіонального представництва у Харківській області. Про це повідомила заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична. «Під час зустрічі буде презентовано можливості ICC в Україні і підписано Меморандум про співробітництво між обласною державною адміністрацією та Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати. Проведення цього заходу сприятиме посиленню ефективності роботи щодо створення належних умов ведення бізнесу в регіоні, пошуку іноземних партнерів та нових ринків, а також залученню інвестицій шляхом діалогу з представниками ділових кіл за підтримки місцевої влади», - підкреслила Юлія Світлична. 

Довідка. ІСС – це незалежна некомерційна міжнародна організація, яка була створена в 1919 році та об’єднує тисячі підприємств, асоціацій, компаній з багатьох країн світу, і сприяє вирішенню найбільш актуальних проблем, що стоять перед бізнесом. ІСС тісно взаємодіє з такими міжнародними організаціями як ООН, СОТ та Cвітовий банк.

Головний напрямок діяльності ICC Ukraine – міжнародне співробітництво, створення умов для інтеграції українського бізнесу до міжнародної бізнес-спільноти, сприяння розвитку та захисту інтересів вітчизняного товаровиробника і залучення іноземних інвестицій в Україну.