Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У церемонії прощання з жертвами катастрофи малайзійського авіалайнера «Boeing-777» рейсу МН17 візьме участь Міністр безпеки та юстиції Королівства Нідерланди

У церемонії прощання з жертвами катастрофи малайзійського авіалайнера «Boeing-777» рейсу МН17 візьме участь Міністр безпеки та юстиції Королівства Нідерланди

У п'ятницю, 28 листопада, на льотному полі Міжнародного аеропорту «Харків» пройде остання цього року церемонія прощання з жертвами катастрофи малайзійського авіалайнера. Шість трун з тілами загиблих пасажирів збитого «Boeing-777» будуть відправлені до Нідерландів. На церемонію прибуде Міністр безпеки та юстиції Королівства Нідерланди Іво Опстельтен. Про це в ході наради з представниками міжнародної місії з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17 повідомив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Віктор Коваленко. 

На нараді були присутні заступник командувача міжнародною місією з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17 пан Міхіль Марханд, командир бойового підрозділу Об'єднаної спільної міжвідомчої оперативної групи МН17 пан Ханс Ван Де Вен, політичний радник місії пан Мартін Ван Бюрен, т.в.о. заступника голови Харківської облдержадміністрації В'ячеслав Аббакумов, керівники структурних підрозділів ХОДА, представники МВС, ГУ ДСНС, Південної залізниці, аеропорту.

«Спасибі за те, що ви надаєте нам честь - організовуєте церемонію прощання з жертвами авіакатастрофи. Коли це починалося чотири місяці тому, ніхто не міг уявити, що це триватиме так довго. Хочу подякувати вам і за ту підтримаю, яку ви нам надаєте, і за те, що ви в черговий раз згодні допомогти нам», - зазначив пан Ханс Ван Де Вен.