Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська облдержадміністрація та Львівська міська рада обговорили подальшу співпрацю та реалізацію спільних проектів

Харківська облдержадміністрація та Львівська міська рада обговорили подальшу співпрацю та реалізацію спільних проектів

25 листопада у Департаменті з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації відбулася відеоконференція з представниками Львівської міської ради, присвячена актуальним питанням реалізації конкурентних переваг регіону. «Львівські колеги розповіли про власні практики виявлення «точок росту», формування туристичного та IT-кластерів, а також поділилися досвідом зі створення і функціонування Ради з питань конкурентоспроможності та спеціалізованого аналітичного центру, які зарекомендували себе як ефективні механізми підвищення конкурентоспроможності на регіональному та місцевому рівнях», - зазначив перший заступник директора Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Денис Ткачов.

За його словами, Харківщина має ретельно вивчати досвід інших регіонів з питань сталого розвитку з метою виявлення та ефективного використання власних конкурентних переваг.

Результатами відеоконференції стали домовленості щодо розвитку взаємовигідного співробітництва та реалізації спільних проектів із залученням міжнародної технічної допомоги.