Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни стали призерами чемпіонату світу з гирьового спорту

Харків’яни стали призерами чемпіонату світу з гирьового спорту

На чемпіонаті світу з гирьового спорту серед чоловіків, жінок, юніорів та юніорок, який відбувався з 20 по 24 листопада в м. Гамбург (Німеччина), харківські спортсмени завоювали 6 медалей. Чоловіки та юніори змагались за медалі в таких видах програми, як двоборство, довгий цикл, естафета, а жінки та юніорки – в ривку. 

В підсумку Максим Канунніков серед чоловіків в в/к до 73 кг посів ІІ місце в довгому циклі з виконанням нормативу Майстра спорту України міжнародного класу. Володимир Поручіков серед чоловіків в в/к до 85 кг посів ІІІ місце в двоборстві. Максим Олійник серед чоловіків в в/к +95 кг посів ІІІ місце в двоборстві. Ольга Масловець серед жінок в в/к до 70 кг посіла V місце в ривку. А також Марина Молька серед жінок в в/к до 60 кг посіла V місце в ривку.

У категорії юніорів харків’яни також не пасли задніх. Лілія Головешко серед жінок в в в/к до 55 кг посіла ІІІ місце в ривку, а серед юніорок виборола ІІ місце, та Сергій Ситніков серед юніорів в в/к до 85 кг посів ІІ місце в довгому циклі.