Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Волонтери підвищили ефективність Міністерства оборони та допомогли посилити війська. Петро Порошенко

Волонтери підвищили ефективність Міністерства оборони та допомогли посилити війська. Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Радою волонтерів при Міністерстві оборони України - лідерами волонтерських організацій, що займаються забезпеченням українських військ. Глава держави подякував волонтерам за активну громадянську позицію і ефективну взаємодію з Міністерством оборони України. «Рада волонтерів зробила роботу Міністерства оборони більш відкритою і ефективною, що значно поліпшило матеріальне забезпечення військ. Завдяки вашій діяльності, ми сьогодні маємо не таку армію, як на початку вересня», - підкреслив президент.

На думку глави держави, відкритість, яку привнесли волонтери в роботу Міністерства оборони, показала недоліки в системі забезпечення військ, але вона і значно підвищила ефективність витрачання державних коштів. «Все це сталося завдяки тому, що Міністерство оборони підійшло по-новому до роботи з волонтерами», - сказав Петро Порошенко. Президент висловився за створення рад волонтерів в інших силових відомствах, таких, як МВС, Прикордонна служба, СБУ.

Президент також заявив, що волонтери будуть залучені до речового, харчового і медичного забезпечення в системі Міністерства оборони. По два представники від волонтерських організацій працюватимуть в кожному з департаментів МО України, які відповідають за поставку Збройним силам України. Подібна практика буде реалізована і в інших силових відомствах.