Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нова бригада Нацгвардії харківського формування висувається в зону АТО

Нова бригада Нацгвардії харківського формування висувається в зону АТО

Нова бригада Нацгвардії харківського формування висувається в зону антитерористичної операції, змінюючи там, в порядку ротації, гвардійців, які несли службу 1,5 місяця. Про це повідомив міністр МВС України Арсен Аваков. «Амуніція і озброєння - в комплекті», - додав міністр. Також Арсен Аваков розповів, що спецпідрозділи МВС "Харків-1", "Харків-2", "Слобожанщина" і "Східний корпус" несуть службу з патрулювання і антидиверсійній діяльності, як в Харкові і області, так і в зоні АТО.

"Харків-2" - зараз на передовій. "Харків-1" і "Слобожанщина" в короткостроковій відпустці і доформуванні в Харкові після майже 60-денного перебування в секторі Д і М зони АТО. "Східний корпус" у стадії роботи на полігоні, бойового злагодження, формування несе службу по Харкову.

Нагадаємо, сьогодні, 19 листопада, на площі Свободи відбудуться урочисті заходи з нагоди виведення 22-го батальйону територіальної оборони Харківської області із зони АТО. Захід продовжить святковий концерт в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.Лисенка.